Удобно и стилно пътуване. Какви дрехи ще стоят добре в самолети и други тип транспорт?

ДЪЛЪГ КЛИН за пътуване

Изборът на правилните дрехи и аксесоари е важен елемент от подготовката за празник. Струва си да започнете ваканционното си приключение, като съставите тоалет, който ще бъде идеален за пътуване. Тесни дънки, елегантен костюм и обувки на висок ток са само част от гардероба, който може да допринесе за чувството на дискомфорт при дълъг полет или дългочасово пътуване с влак. С какво да ги заменим?

Пътуването със самолет, влак или автобус трябва да бъде въведение към една успешна почивка и следователно удоволствие. Можете да прекарате до няколко часа в избраното транспортно средство, така че си струва да се уверите, че дрехите и аксесоарите, подготвени за този повод, ви карат да се чувствате комфортно.

Идеалното облекло за пътуване – какво да облека, за да ви е удобно?

Пътуването на десетки или дори стотици хиляди километри може да бъде полезна дейност, стига да изберем многослоен стил . Това ви позволява да се адаптирате към евентуални промени в метеорологичните условия и да се предпазите от досадния студ на климатика в самолет или друго транспортно средство. Важен е и материалът, от който са изработени тениски, рокли, суичъри и панталони за пътуване. Отделните дрехи трябва да са меки и ефирни. Естествените материи като лен или памук са идеалният отговор на нуждите на всеки стилен пътешественик. Когато сглобявате гардероба си за дълги пътувания, струва си да вземете предвид проблема с честите промени в позицията в избраното транспортно средство. Неудобните столове няма да са пречка, ако използваме потенциала на устойчивите на намачкване предмети.

Комфорт при пътуване – какви неща и аксесоари да избягваме?

Любителите на елегантния стил със сигурност ще се зарадват да чуят, че си струва да отидете на летището или гарата с изискан костюм и високи токчета. За съжаление, тези стилни съставки няма да работят за пътуване. В самолет, влак или автобус най-важното нещо е комфортът, който може да бъде осигурен например от панталони тип кюлот, oversize тениски, дълги жилетки и спортни суичъри. За жените, които искат да запазят шикозния характер на стайлинга си, идеалното решение ще бъде памучна рокля, която успешно ще замести любимото ви сако и пола. Струва си да замените обувките на висок ток с леки мокасини или кожени балетки. Тесните дънки за пътуване също са лоша идея. Почитателите на вечния деним трябва да се откажат от него в полза на Дамски клинове или спортни панталони . Тук си струва да подчертаем, че отделните дрехи трябва да са в тъмни цветове. Бяла тениска и бежови анцузи изглеждат страхотно, но е лесно да оставите видими петна от кафе или чай по тях.

Важно

Когато отивате на почивка, също си струва да се откажете от бижута и фиби за коса. Металните аксесоари могат да бъдат източник на проблеми, особено при преминаване през портите на летището. За щастие те могат да бъдат заменени с други добавки. Слънчеви очила, модерна шапка, цветен шал или платнена бухнала лента за глава ще бъдат перфектни, когато пътувате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *